Scheidingsmediator in Helmond

Zit u in een moeilijke situatie? Komt u er samen niet meer uit, maar wilt u ook niet (verder) tegenover elkaar komen staan? Uit elkaar gaan is een lastige keuze, die vaak gepaard gaat met emoties en onbegrip. Een (echt)scheiding kan veel kapot maken, maar met de juiste begeleiding kan het proces ook soepel verlopen. Als scheidingsmediator in Helmond kan ik u hulp bij uw echtscheiding bieden of advies bij uw scheiding geven. De mediation bij uw scheiding verzorg ik altijd op een onpartijdige, oplossingsgerichte en vertrouwelijke manier.

Waarom kiezen voor een scheidingsmediator in Helmond?

Als scheidingsmediator kijk ik samen met u beiden naar uw wensen. Daarnaast geef ik u beiden informatie over de belangrijke zaken waarover u samen afspraken moet maken. Dat kan gaan over financiële zaken , maar ook over uw omgang met de kinderen. Ook kan ik u bijstaan bij het aanvragen van de echtscheiding, waarbij ik samenwerk met een erkende echtscheidingsadvocaat. Het is belangrijk om te weten dat ik als scheidingsmediator altijd onpartijdig ben en beide partijen evenveel aandacht geef. Als mediator zal ik geen keuzes voor u maken, maar wel zal ik u samen begeleiden om tot een zo goed mogelijke uitkomst te komen.

Scheidingsmediator in Helmond

Als ervaren scheidingsbemiddelaar weet ik dat een (echt)scheiding een lastig en emotioneel proces kan zijn. Dit is niet alleen voor u en uw partner het geval, maar zeker ook voor uw kinderen Het is belangrijk dat kinderen op de juiste manier betrokken worden bij de scheiding, om de emotionele gevolgen en nadelige impact van een scheiding voor uw kinderen zoveel mogelijk te beperken. Ieder kind beleeft een scheiding immers op zijn of haar eigen manier. Als scheidingsmediator in Helmond kan ik u helpen bij het vinden van een oplossing bij een scheiding met kinderen. Natuurlijk betrek ik ook het kind actief bij de mediation.

Waarom kiezen voor Van Oorschot Mediation

Een scheiding is een complex en emotioneel proces. Van Oorschot mediation ondersteunt u hierbij en zorgt ervoor voor dat jullie juridische juiste afspraken maken over de belangrijkste zaken rondom de echtscheiding.

 • Met behulp van mediation komt u vaak snel tot toekomstgerichte oplossingen.
 • Als bemiddelaar help ik u en uw (ex-) partner om problemen en meningsverschillen te bespreken. Hierdoor kan het contact vaak ook na de mediation behouden worden.
 • Mediation is maatwerk. Het is volledig gericht op uw persoonlijke situatie en wat hierbinnen tot goede afspraken leidt.
 • Samenwerking met financieel/hypotheek adviseur.
 • Van Oorschot Mediation is MfN geregistreerd, met de accreditatie en specialisatie in scheiding/familie mediation.
 • Ruim 10 jaar ervaring in het oplossen van complexe conflicten.
 • Met een persoonlijke en gedreven aanpak weet ik de communicatie te herstellen en partijen te motiveren om samen tot constructieve oplossingen te komen.


 • Ruud van Oorschot is actief als mediator in Helmond, Eindhoven, Veldhoven, Best en Nuenen op locatie of kantoor.

  Hoofdlocatie: Christiaan Huygenslaan 4 5707 RT Helmond

  T. 0492776681

  M. 0650563947

  Meer weten over bemiddeling bij uw scheiding?

  Wilt u met behulp van een mediator uw echtscheiding aanvragen? Neemt dan contact met me op voor een kosteloos oriëntatiegesprek! Ook wanneer u op zoek bent naar (financieel) advies bij uw scheiding, of wanneer u meer informatie wilt ontvangen over de mogelijkheid van bemiddeling bij uw scheiding, sta ik u graag te woord.