Samen naar een oplossing met relatietherapie in Helmond

Tijdens de relatietherapie gaan we samen in gesprek om inzichten te verkrijgen in jullie gedrag, patronen en emoties. Het doel hiervan is om jullie relatieproblemen op te lossen of bij twijfel samen te ondervinden welke stappen we kunnen zetten om jullie nader tot elkaar te laten komen. Wanneer uw relatie in zwaar weer zit kunnen de emoties de overhand nemen. Tijdens de relatietherapie in Helmond zorgen we dat jullie onder begeleiding de situatie vanuit andere invalshoeken kunnen bekijken. We focussen op gerichte knelpunten en gaan waar nodig de confrontatie met elkaar aan. Misschien zijn jullie uit elkaar gegroeid, hebben jullie problemen met communiceren, voelt de ander zich eenzaam in de relatie of wellicht is er sprake van overspel. Er zijn vele redenen die kunnen zorgen voor jullie relatieproblemen. We gaan op zoek naar de oorzaken van jullie situatie en grijpen deze op een oplossingsgerichte manier bij de hoorns. Het is nooit te laat voor hulp bij relatieproblemen. Wellicht ligt de oplossing voor jullie in relatie- of gezinstherapie.

Vul uw gegevens in en ik neem binnen 24 uur contact met u op.

    Bel direct en we plannen eenvoudig een afspraak voor een kosteloze kennismaking

    Vrijblijvend intakegesprek voor relatietherapie in Helmond

    Bij Van Oorschot Mediation nemen we graag de tijd voor jullie situatie. Zo nodigen we jullie eerst uit voor een vrijblijvend en gratis intakegesprek bij ons op kantoor in Helmond of indien gewenst bij jullie op locatie. In dit gesprek leren we jullie graag beter kennen en zorgen we ervoor dat we de situatie uitvoerig bespreken om de eerste inzichten goed te kunnen analyseren. We zijn eerlijk en transparant en geven jullie na dit gesprek al een eerste advies en indien van toepassing een passend plan van aanpak. We gaan hierbij op zoek naar de best passende methode voor jullie situatie en kijken daarbij ook naar eventuele betrokken kinderen.

    Afspraak maken voor relatietherapie in Helmond

    Als gecertificeerde relatietherapeut en mediator met ruime coachende ervaring probeer ik samen met u te zorgen voor relatieherstel vóór het mis gaat en uw relatie onherstelbaar verstoord is. Neem vrijblijvend contact met me op voor een kennismaking!