Relatietherapie in Helmond

Samen werken aan jullie communicatie

Communiceren is een werkwoord. De afgelopen jaren zie je het steeds vaker: mede door social media verliezen partners elkaar sneller dan nodig is. Ze communiceren (oppervlakkig) digitaal met iedereen, maar de personen dichtbij vergeten ze of nemen ze voor vanzelfsprekend. Wanneer u niet meer investeert in uw relatie of te weinig tijd, aandacht en moeite voor de ander vrijmaakt, kan uw relatie onder veel druk komen te staan.

Van Oorschot Mediation is gecertificeerd relarelatietherapeut en specialist op het gebied van relatiebemiddeling in Helmond en kan u helpen bij uw relatieproblemen. Relatietherapie helpt om zaken bespreekbaar te maken en op te lossen.

Uit onderzoek is gebleken dat de technieken die Van Oorschot Mediation gebruikt de relatietevredenheid verhogen, relatieproblemen doet afnemen en partners helpt om beter met elkaar te communiceren. Ook na afloop van de therapie - zelfs tot jaren later - draagt de verbeterde communicatie bij aan een hogere relatietevredenheid.


 • Open en eerlijk met elkaar te praten en compromissen te bereiken zonder in een ruzie te belanden
 • Samen op een constructieve manier problemen op lossen
 • Op een positieve manier communiceren
  • Elkaar beter te leren accepteren zoals jullie zijn
  • Beter om kunnen gaan met elkaars tekortkomingen
  • Meer positieve energie in de relatie te brengen

  Vul uw gegevens in en ik neem binnen 24 uur contact met u op.

   Relatietherapie in Helmond met een persoonlijke benadering

   Het gras is altijd groener op social media. U en uw partner zijn elkaar misschien kwijt geraakt door o.a. het gebruik van mobiele telefoons. Misschien voelt u zich eenzaam in uw relatie, loopt de communicatie niet meer soepel of wordt er alleen nog over de kinderen gesproken. Er kunnen allerlei redenen zijn waardoor uw relatie minder goed is geworden. Met behulp van relatietherapie in Helmond maak ik deze problemen bespreekbaar.

   Uit elkaar gegroeid? Geef elkaar een kans met relatiebemiddeling in Helmond

   Tijdens de relatietherapie in Helmond gaat u samen onder begeleiding in gesprek om inzicht te verkrijgen in gedrag, patronen en emoties, met als doel herstel van de relatie of - bij twijfel aan uw relatie - een manier om inzicht te verkrijgen of er nog iets te redden valt of dat het beter is om uit elkaar te gaan. Wanneer uw relatie in zwaar weer zit, bent u misschien te veel bezig met de tekortkomingen van de ander, wat een vertekend en negatief beeld geeft. Waar het ooit voelde alsof u de juiste partner voor elkaar was, kan het na een tijdje lastig worden om de positieve kant van elkaar te zien. Ik zie ook vaak dat conflicten een eigen leven gaan leiden, waardoor niet meer duidelijk is waar het nu echt over gaat. Vaak is het niet te laat om samen tot een oplossing te komen.
   Teun ScheepersTeun Scheepers
   18:59 27 Mar 22
   Fijne mediator. Vanaf het eerste moment voelde het goed. Ruud heeft ons goed geholpen om samen tot een resultaat te komen.
   Erik vd hoogenhoffErik vd hoogenhoff
   15:55 25 Mar 22
   Hij is Professioneel en Hij neemt alle tijd om alles goed en duidelijk uit te leggen en staat voor je klaar
   Astrid MartensAstrid Martens
   12:01 23 Mar 22
   We kwamen met een best lastig dilemma bij Ruud terecht voor mediation. Hij heeft ons op een hele fijne en persoonlijke manier geholpen om er samen uit te komen. Ruud zorgde voor rust tijdens de gesprekken en dacht goed met ons mee.We hadden hem gevonden via de google reviews en zijn blij dat we bij hem terecht zijn gekomen. We konden snel de eerste afspraak plannen.Ruud, nogmaals enorm bedankt voor je hulp, persoonlijke begeleiding en goede mediation.
   Wendy Van den HeuvelWendy Van den Heuvel
   12:03 30 Dec 21
   Weer normaal met elkaar kunnen communiceren en een aangepast ouderschapsplan was het doel en dat hebben we zeker gehaald! Zonder Ruud waren we zeker nooit gekomen waar we nu zijn. Heel tevreden met het resultaat!
   YvonYvon
   19:35 31 Oct 21
   Vanaf de kennismaking voelde het vertrouwd om met Ruud samen te gaan werken. Hij heeft ons goed begeleid bij alle stappen die gezet moesten worden. Veel kennis, creatief meedenken, goed aangesloten bij wat wij nodig hadden en altijd snel te bereiken indien we nog even snel iets wilde checken. Ruud heeft ons handvaten gegeven waardoor wij de juiste stappen wisten te zetten om samen tot een fijne oplossing te komen.
   js_loader

   Samen op zoek naar een oplossing met relatietherapie in Helmond

   Relatiebemiddeling in Helmond kan een uitkomst bieden voor uw relatieproblemen. Met een neutraal en onafhankelijk mediator krijgt u hulp en inzicht om opnieuw vertrouwen in elkaar en in uzelf te ontwikkelen, zodat gesprekken weer constructief verlopen. U kunt leren hoe u anders op elkaar kunt reageren. Door middel van mijn mediation kunnen negatieve patronen besproken en doorbroken worden en ontstaat er bewustwording. Ter voorkoming van scheiding.

   Afspraak maken voor relatietherapie in Helmond

   Als gecertificeerde relatietherapeut en mediator met ruime coachende ervaring probeer ik samen met u te zorgen voor relatieherstel vóór het mis gaat en uw relatie onherstelbaar verstoord is. Neem vrijblijvend contact met me op voor een kennismaking!