Relatietherapie in Helmond

Communiceren is een werkwoord. De afgelopen jaren zie je het steeds vaker: mede door social media verliezen partners elkaar sneller dan nodig is. Ze communiceren (oppervlakkig) digitaal met iedereen, maar de personen dichtbij vergeten ze of nemen ze voor vanzelfsprekend. Wanneer u niet meer investeert in uw relatie of te weinig tijd, aandacht en moeite voor de ander vrijmaakt, kan uw relatie onder veel druk komen te staan. Van Oorschot Mediation is specialist op het gebied van relatiebemiddeling in Helmond en kan u helpen bij uw relatieproblemen.

Relatietherapie in Helmond met een persoonlijke benadering

Het gras is altijd groener op social media. U en uw partner zijn elkaar misschien kwijt geraakt door o.a. het gebruik van mobiele telefoons. Misschien voelt u zich eenzaam in uw relatie, loopt de communicatie niet meer soepel of wordt er alleen nog over de kinderen gesproken. Er kunnen allerlei redenen zijn waardoor uw relatie minder goed is geworden. Met behulp van relatietherapie in Helmond maak ik deze problemen bespreekbaar.

Uit elkaar gegroeid? Geef elkaar een kans met relatiebemiddeling in Helmond

Tijdens de relatietherapie in Helmond gaat u samen onder begeleiding in gesprek om inzicht te verkrijgen in gedrag, patronen en emoties, met als doel herstel van de relatie of - bij twijfel aan uw relatie - een manier om inzicht te verkrijgen of er nog iets te redden valt of dat het beter is om uit elkaar te gaan. Wanneer uw relatie in zwaar weer zit, bent u misschien te veel bezig met de tekortkomingen van de ander, wat een vertekend en negatief beeld geeft. Waar het ooit voelde alsof u de juiste partner voor elkaar was, kan het na een tijdje lastig worden om de positieve kant van elkaar te zien. Ik zie ook vaak dat conflicten een eigen leven gaan leiden, waardoor niet meer duidelijk is waar het nu echt over gaat. Vaak is het niet te laat om samen tot een oplossing te komen.

Samen op zoek naar een oplossing met relatietherapie in Helmond

Relatiebemiddeling in Helmond kan een uitkomst bieden voor uw relatieproblemen. Met een neutraal en onafhankelijk mediator krijgt u hulp en inzicht om opnieuw vertrouwen in elkaar en in uzelf te ontwikkelen, zodat gesprekken weer constructief verlopen. U kunt leren hoe u anders op elkaar kunt reageren. Door middel van mijn mediation kunnen negatieve patronen besproken en doorbroken worden en ontstaat er bewustwording. Ter voorkoming van scheiding.

Afspraak maken voor relatietherapie in Helmond

Als mediator met ruime coachende ervaring probeer ik samen met u te zorgen voor relatieherstel vóór het mis gaat en uw relatie onherstelbaar verstoord is. Neem vrijblijvend contact met me op voor een kennismaking!